Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
ASBIS saņem pirmo izplatīšanas apbalvojumu no DELL

Aprīlis 25, 2008

ASBIS saņem pirmo izplatīšanas apbalvojumu no DELL

ASBIS tika piešķirts apbalvojums par sadarbību DELL produkcijas izplatīšanā EMEA reģionā.

Apbalvojumu pasniedza DELL pārstāvis Pim Dale, DELL attīstošo valstu Viceprezidents, EMEA, DELL attīstošo tirgu partneru forumā, kas notika Venēcijā (Itālija) no 2008.gada 11.aprīļa līdz 13.aprīlim.

ASBIS saņem pirmo izplatīšanas apbalvojumu no DELL

Apbalvojums tika nodots Laurent Journoud, ASBIS Tirdzniecības un Mārketinga Viceprezidentam. Šīs apbalvojums ir atzinība par ASBIS panākumiem DELL produktu izplatīšanā. Apbalvojuma nosaukums „Jauns 2008. finansiālā gada partneris” ir ļoti daudzsološs, bet tas arī uzliek piegādātājiem lielāku atbildību.

Kopš sadarbības uzsākšanas 2007.gada vidū šis ir pirmais no DELL saņemtais apbalvojums. Grupai ASBIS nav franšīzes DELL produktu izplatīšanai Krievijā, Bulgārijā, Turcijā, Tuvajos Austrumos, Ukrainā, Slovēnijā, Kiprā, Baltkrievijā un Horvātijā.

 

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.