Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
AENO Premium Eco Smart Heater saņēmis "Red Dot" apbalvojumu par izcilu dizainu un inovāciju

Aprīlis 05, 2023

AENO Premium Eco Smart Heater saņēmis "Red Dot" apbalvojumu par izcilu dizainu un inovāciju

2023. gadā “Red Dot” apbalvojums par izcilu dizainu un inovāciju viedierīces radīšanā ir piešķirts “AENO” ekoloģiskajam viedajam sildītājam “Premium Eco Smart Heater”.

“AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs prestižo “Red Dot” apbalvojumu ir izpelnījies divās kategorijās – “Sildīšanas un gaisa kondicionēšanas tehnoloģija” un “Viedierīces” – par izcilu dizainu, augstu kvalitāti un jaunievedumiem mājokļu apkures jomā.

“AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs ir vismodernākā ierīce, kas apvieno energoefektīvu sildīšanu un progresīvas savienojamības funkcijas. Ar “Wi-Fi” un “Bluetooth” savienotājiem aprīkotā ierīce ir ērti vadāma ar mobilās lietotnes starpniecību: lietotājam ir iespēja reāllaikā iestatīt apkures grafiku, regulēt temperatūru un uzraudzīt enerģijas patēriņu.

“Mēs ļoti priecājamies par “Red Dot” konkursa žūrijas izrādīto īpašo atzinību,” stāsta “ASBIS” izpilddirektors Sergejs Kostevičs. “Mēs vienmēr tiecamies piedāvāt elegantu dizainu apvienojumā ar viediem un ilgtspējīgiem jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem. “AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs patiešām kardināli maina situāciju sildierīču tirgū, jo salīdzinājumā ar tradicionālajiem sildītājiem tas ir stilīgs, efektīvs un videi saudzīgs. Šīs balvas piešķiršana ir apliecinājums mūsu kolektīva cītīgajam un pašaizliedzīgajam darbam, un tas mūs rosina vēl vairāk paplašināt sildierīču izmantošanas iespējas. Mēs lepojamies ar to, ka “AENO” pircējiem piedāvā šo novatorisko izstrādājumu.”

“Red Dot” dizaina balva tiek izraudzīta pasaulē visprestižākajā konkursā par sasniegumiem dizaina jomā, starptautiskai ekspertu žūrijai izvērtējot tūkstošiem preču pēc tādiem kritērijiem kā novatorisms, funkcionalitāte un estētiskums. Šīs balvas saņemšana pierāda “AENO” tiekšanos pēc izcilības un inovācijām mājas apsildes ierīču jomā.

“AENO” izstrādājumi ir pielāgoti augstajām interjera dizaineru un patērētāju prasībām: ierīcēm ir neuzkrītošs dizains, un tās ir iebūvējamas mājokļa vidē, vārdu sakot, atbilst minimālisma principiem. Minimālistiskais sildītāja dizains ir piemērots jebkuram interjeram, jo panelis ir īpaši plāns (ne biezāks par 11 mm) un izgatavots no dabiskiem materiāliem. Izteikti plānais rūdītā stikla panelis interjerā var būt gan nemanāms, gan kļūt par galveno telpas akcentu. Lietotājs to var uzstādīt sev visvairāk piemērotajā un interjerā iederīgākajā veidā – uz grīdas, pie sienas vai tuvu griestiem. Sildītājam ir tikai viena poga, tādēļ arī panelis ir tik minimālistisks. Visas pārējās viedās vadības iespējas ir pieejamas no mobilās lietotnes. Sildītājs izskatās lieliski no jebkura skatpunkta.

“Mēs priecājamies par šo atzinību, ko saņēmis “AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs,” piebilst apbalvotās ierīces dizaineris Sergejs Fedorenko. “Jaunā viedā sildītāja dizainu ir iedvesmojušas tirgus un patērētāju vajadzības. Bija nepieciešams vienkāršs, tomēr elegants dizains, kas viegli var iekļauties jebkuras mājokļa vai biroja telpas interjerā. “AENO” augstākās klases ekoloģiskajā viedajā sildītājā ir apvienotas viedas funkcijas, energotaupīga sildīšanas tehnoloģija un minimālistiskas formas.”

“AENO” augstākās klases ekoloģisko viedo sildītāju var iegādāties mazumtirdzniecībā, sadzīves tehnikas veikalos un ar “ASBIS” izplatīšanas tīkla starpniecību vairāk nekā 20 valstīs visā Eiropā. “ASBIS” ir vadošais IT un sadzīves elektronikas preču izplatītājs un ražotājs Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas valstīs.

“AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs ar savu novatorisko dizainu, energoefektivitāti un progresīvajām savienojamības funkcijām lieliski papildina sildierīču tirgu un ļauj patērētājiem apsildīt savus mājokļus viedāk un ilgtspējīgāk.

Par “AENO” un “AENO” augstākās klases ekoloģisko viedo sildītāju

Jauno un dinamisko viedās sadzīves tehnikas zīmolu “AENO” ir izveidojis starptautisks augsti kvalificētu inženieru kolektīvs. “AENO” speciālisti, rūpējoties par patērētājiem, pastāvīgi cenšas uzlabot un paplašināt preču funkcionalitāti. Lai palielinātu produkcijas vērtību un kvalitāti, kā arī optimizētu piegādes maršrutus mazumtirdzniecības ķēdēm un galalietotājiem, Eiropā, Polijā, ir palaista augstākās klases ekoloģiska viedā sildītāja ražošanas līnija. “AENO” ierīces veido daļu no dažādu zīmolu sortimenta, ko piedāvā “ASBIS Enterprises PLC” – vadošais IT preču izplatītājs Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas valstīs.

Viedā sildītāja projekts tika aizsākts 2020. gadā. Pie modeļa radīšanas ir strādājis starptautisks kolektīvs – inženieri no Ukrainas un Polijas. Ierīces ražošana sākās 2022. gada maijā modernā Polijas rūpnīcā, un 2022. gada septembrī tika paziņots par ierīces laišanu tirdzniecībā Eiropas valstīs. “AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs ir demonstrēts sadzīves elektronikas un tehnikas izstādē-gadatirgū “IFA Berlin” Vācijā 2022. gadā. Šis modelis ir nopērkams 23 valstīs – Vācijā, Šveicē, Lielbritānijā, Čehijas Republikā, Polijā, Baltijas valstīs, Ungārijā, Horvātijā, Rumānijā, Bulgārijā un daudzās citās.

“AENO” misija ir padarīt viedās tehnoloģijas vairāk pieejamas, lai tās uzņemtos parastos ikdienas darbus un atvieglotu mājas soli. Zīmola sortimentā ir gaisa attīrītāji, mitrinātāji, viedie sildītāji, robotputekļsūcēji, rokas putekļsūcēji, tvaika slotas, apģērbu tvaicētāji, tējkannas, elektriskie grili, blenderi, elektriskās cepeškrāsnis, “Sous-Vide”, vakuuma iepakotāji, elektriskās zobu sukas, irigatori u. c. preces.

Par “Red Dot” balvām

“Red Dot Award” ir viens no pasaulē lielākajiem dizaina konkursiem, kam tiek iesniegti aptuveni 20 000 pieteikumu gadā trijās nominācijās: “Preces dizains”, “Zīmola un komunikācijas dizains” un “Dizaina koncepcija”. Godpilnā “Red Dot” balva “Preces dizains” vislabākajām precēm tiek piešķirta jau kopš 1995. gada.

2023. gadā tika pieteiktas un novērtētas piecdesmit vienai konkursa kategorijai atbilstošas preces kopumā no 60 valstīm. Preču vērtēšanai ir sapulcināta žūrija 43 cilvēku sastāvā. Šie eksperti, pamatojoties uz četriem laba dizaina principiem un ņemot vērā to sociāli kulturālo nozīmi, konkrēto tehnikas jomu un lietpratību dizaina jomā, nolems, kuras pieteiktās preces dizains atbilst “Red Dot Award” vai “Red Dot: Best of the Best” (labākais no labākajiem) apbalvojuma kritērijiem.

Ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonija notiks 19. jūnijā “Red Dot” Dizaina muzejā Esenē Vācijā.

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.