Jūnijs 17, 2021
Jūnijs 14, 2021
Intel has always been an integrated device manufacturer. In 2021, the company ...
Jūnijs 04, 2021
With increased cyberthreats for businesses and the new challenges posed by the ...
Jūnijs 03, 2021
New Top Performance CPUs and GPUs Are Pushing the Limit of Traditional ...
Jūnijs 01, 2021
The Prestigio brand, owned by ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of ...
Cienījamie Partneri, gribam pievērst Jūsu uzmanību uz sekojošu svarīgu momentu.

Septembris 23, 2011

Cienījamie Partneri, gribam pievērst Jūsu uzmanību uz sekojošu svarīgu momentu.

Ja Jūs esat DELL T2 sadarbības partneris: lūdzu pārliecinieties, ka esat reģistrējies kā Dell Partneris un Jums ir Dell Partnera ID, lūdzu ielogojaties dell.com/partnerdirect webā un apstipriniet noteikumus un nosacījumus Q3 Incentive programmai. Ja Jūs neielogojaties un neapstipriniet šos noteikumus, mēs nevarēsim  Jums izmaksāt bonusu (rebates), neatkarīgi no tā cik Jūs Dell vienības esat iegādājušies Q3 pie mums.

Balvas (naudas atmaksa) tiks piešķirtas par attiecīgo ceturksni, balstoties uz pārdošanas datiem kvartāla ietvaros, kas tiks sniegti no ASBIS LV. (DELL Q3 – Augusts, Septembris, Oktobris)

Dell produktu un balvu (naudas atmaksa) saraksts: