Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Prestigio paplašina MultiPad planšetdatoru saimi

Jūlijs 25, 2011

Prestigio paplašina MultiPad planšetdatoru saimi

Prestigio paplašina MultiPad planšetdatoru saimi

Limasola. Prestigio – dinamisks starptautisks modernu informācijas un sakaru tehnikas pārdevējs stila pazinējiem – paplašina Prestigio MultiPad 5. sēriju, izlaižot jaunu modeli ar kapacitatīvu skārienjutīgu ekrānu Prestigio MultiPad PMP5080B.

Jaunais Prestigio planšetdators – trešais MultiPad 5. sērijas modelis – darbojas ar Google izstrādāto jaudīgo operētājsistēmu Android 2.3 Gingerbread. Programmatūras papildinājumus var ļoti ērti lejupielādēt un uzstādīt, izmantojot bezvadu tehnoloģiju (OTA).

Šis modelis ir arī ērtāks lietošanā un ātrdarbīgāks par iepriekšējiem 5. sērijas modeļiem. Tajā izmantots ātrdarbīgais un jaudīgais 1 GHz ARM kodols A8, turklāt šis modelis ir aprīkots ar 3D grafisko paātrinātāju OpenGL 2.0 īpaši ērtai multivides failu aplūkošanai un spēļu spēlēšanai.

Prestigio MultiPad PMP5080B modelim ir gan 4 GB liela iekšējā atmiņa, kas ļauj aplūkot multivides failus un izmantot daudzas lietojumprogrammas, gan atsevišķa miniatūrās SD atmiņas kartes pieslēgvieta atmiņas ietilpības palielināšanai līdz 32 GB. Šim modelim ir arī iebūvēta superātrdarbīga WiFi ierīce (802,11 b/g/n), priekšējā 2 megapikseļu tīmekļkamera, HDMI izvadierīce un G-sensors. Lai nodrošinātu vislabāko veiktspēju interneta vidē, modelis PMP5080B atbalsta Adobe Flash 10.1.

Atšķirībā no citiem 5. sērijas modeļiem jaunajam Prestigio MultiPad PMP5080B ir kapacitatīvs 8 collu skārienjutīgs ekrāns, kas fiksē vairākus vienlaicīgus pieskārienus, ar visērtāko attiecību 4 : 3 un vislabāko izvietojumu. Tāpēc tas ir ērti un daudzpusīgi izmantojams, lai lasītu, aplūkotu fotoattēlus, apskatītu tīmekļa lappuses, spēlētu spēles un darbotos ar lietojumprogrammām.

Kvalitatīvie materiāli un modernais dizains Prestigio MultiPad PMP5080B jūsu rokās ļauj izskatīties vienkārši lieliski. Lai gan šim modelim ir uzlabota 5,4 mAh ilglaika baterija, tas ir pārsteidzoši viegls.

Kopā ar šo ierīci lietotājs saņem arī vairākas jau iestatītas datorprogrammas: populāras lietojumprogrammas, piemēram, YouTube, Facebook, Twitter, Gallery, Maps utt., kā arī “obligātās” spēles (Angry Birds, Raging Thunder, Solitaire, Classic Chess). Turklāt modelī ir iestatīta Office Suite Pro programmatūra, kas savietojama ar Microsoft Office 2003/2007 un 2010 failiem.

Jaunajā modelī ir iestrādāta unikālā Prestigio “starta koncepcija”. Šī intuitīvā darbvirsmas koncepcija, kas labi pazīstama no 7. un 5. sērijas modeļiem, Prestigio MultiPad lietošanu padara ērtu un ļoti vienkāršu. Visa “darbvirsma” sastāv no četrām daļām. Augšējā daļā ir četras dažādas ikonas, kas iedalītas grupās SADZĪVE, BIZNESS un IZKLAIDE.  

 

Pēc viegla pieskārienu ikonai zem tās atveras logs, kas piedāvā tiešu pieeju visām atbilstošās grupas lietojumprogrammām. Piemēram, pieskāriens IZKLAIDES (ENTERTAINMENT) grupas ikonai “Spēles” (“Games”)  atvērs logu ar visām iestatītajām spēlēm. Zem šīm ikonām ir īpašs Prestigio izstrādāts grafiskais elements – tas dod iespēju uzzināt, kādi laikapstākļi ir jūs interesējošā vietā, iepazīties ar jaunākajām ziņām, kā arī izmantot pulksteni ar dažādām funkcijām, piemēram, modinātāja signālu, hronometru utt. Turklāt ierīces augšējā kreisajā un labajā stūrī lietotājam ir pieejamas tiešas saites ar Prestigio MultiPad ceļvedi un AppsLib – internetveikalu, kur iespējams iegādāties vairāk nekā 30 000 lietojumprogrammu, kas paredzētas Android™ tipa ierīcēm.

Šīs ierīces ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 199 eiro – visai pievilcīga planšetdatoram, kas ir plaši pieejams un nodrošina visatbilstošāko veiktspēju konkrētajā cenu diapazonā.

 

Par PRESTIGIO

Prestigio prečzīme vairāk nekā 70 valstīs piedāvā izcilu elegances, izsmalcinātības, augstas izstrādājuma kvalitātes, progresīvas tehnoloģijas un moderna dizaina kombināciju. Prestigio ar luksuspreču palīdzību vēlas nodrošināt labāku dzīves kvalitāti mūsdienīga dzīvesveida baudītājiem. Uzņēmuma produkcijas klāstā ir dažādas planšetdatoru, GPS navigācijas ierīču, mazās klases datoru, mobilo datu krātuvju, elektronisko grāmatu lasīšanas ierīču, Apple piederumu u. c. ierīču kolekcijas. Šī prečzīme ir radīta, lai piedāvātu modernus un drošus izstrādājumus, kas atbilst arvien lielākajām vajadzībām pēc pieejamām un modernām ar IT jomu saistītām precēm, kā arī pēc sadzīves elektronikas. Ja jums ir kādi jautājumi, droši ar mums sazinieties, rakstot uz marketing@prestigio.com, vai skatiet mājaslapu www.prestigio.com.

Galvenais Prestigio produkcijas izplatītājs ir ASBISc Enterprise Plc.

 

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.