Septembris 17, 2021
Servers Based on New Intel Xeon E-2300 Processors Join Servers Featuring 3rd ...
Septembris 17, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), an industry leader in high-performance ...
Augusts 12, 2021
Get performance—and points too—on this powerful promotion. In addition to the ...
Augusts 10, 2021
Comprehensive Family of 60-bay and 90-bay 4U Storage Models Supporting ...
Augusts 09, 2021
The AI Breakthrough Awards program rightly honoured exceptional possibilities ...
Augusts 06, 2021
With built-in AMD Radeon™ graphics, Ryzen™ 5000 G-Series desktop processors get ...
Ar šo paziņojam, ka par Tirdzniecības un mārketinga nodaļas jauno izpilddirektora vietnieku ir iecelts Jānis Ķemers

Decembris 17, 2012

ASBIS

Savā jaunajā amatā Ķemera kungs atskaitās tieši „ASBISc Enterprises PLC” izpilddirektoram Sergejam Kostevičam.

Darba pienākumu izpilde sākas ar 2012. gada 1. decembri. Galvenās Ķemera kunga prioritātes būs saimnieciskās darbības naudas plūsmas uzlabošana, stratēģisku uzņēmējdarbības attīstības pasākumu īstenošana un reģionālās darbības pārvaldība.

Iepriekš Jānis ir strādājis vadošos amatos mārketinga un tirdzniecības jomā uzņēmumos „Tech Data Corp.” un AS „SAF Tehnika”. Savā pēdējā amatā „Tech Data” viņš bija atbildīgs par daļu/piederumu P&L Eiropā un drukāšanas/piegādes struktūrvienībām, kā arī saimniecisko darbību attiecībā uz centrālās piegādes ķēdes tirgotājiem. Esam pārliecināti, ka viņa pieredze būs ļoti noderīga „ASBIS” vīzijas un mērķu sasniegšanai.