Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
ASBIS vinnēja ECA : 2011. gada Distributoru apbalvojums.

Februāris 15, 2011

ASBIS vinnēja ECA : 2011. gada Distributoru apbalvojums.

ASBIS tika apbalvots ar titulu "Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas Gada Izplatītājs", notiekošajā "EMEA Channel Academy: 2011" noslēguma pasākumā.

 

Monako, 2011. gads 15. februāris,– ‘EMEA Channel Academy: 2011’ noslēgumā vakariņu laikā, kas notika Monako 2001. gadā 10. februārī,  kompānija ASBIS tika apbalvota ar prēmiju  ‘Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas gadā distributors”.

 

Pēdēja gadā laikā notika ciņa par ‘Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas gadā distributors’ prēmiju . 2010.gadā notika tiešsaistes balsojums starp tādiem pretendentiem, kā Redington un Aptec, kas saņēma oficiālo nomināciju 2011.gadā kopā ar  tādam kompānijām, kā Almasa, ASBIS un FDC. Šī gadā uzvarētājs ASBIS, saņēma iespaidīgo balsu skaitu 41% apmērā no kopēja balsotāju skaita.

 

“Nokļūt finālā piecu pretendentu starpā,  uz vairāku pārdēvēju aptaujas rezultāta pamatā, kas notika pirms ceremonijas, jau ir pats par sevī sasniegums,” teica Faroks Hemrajs, DISTREE pasākuma ģenerālais direktors, apbalvojuma organizators. “Visiem distributoriem, kas tika nominēti,  jābūt gandarītiem par šo sasniegumu.“ Šis apbalvojums parādīja visu dažādību, kas pastāv distributoru kanālā  EMEA reģionā. Attiecības starp pārdevējiem un distributoriem ir daudz svarīgāk, nekā jebkad agrāk, jo kanālu modeļi attīstās un piedāvātais serviss paliek arvien plašāks. 

 

 

Vairāk nekā 1000 augstākā ranga vadītāju no EMEA reģionā distributoru un pārdevēju kopienas apmeklējuši šajā gadā 'EMEA Channel Academy: 2011. gada apbalvojumu'. Pārdevēju kompāniju vadītāji ar EMEA   kanāla pilnvarojumu personīgi balsoja, lai izveidot nominācijas sarakstu uz deviņām reģionālo distributoru kategorijām. Šogad ASBIS kompānija tika nominēta uz ‘EMEA Channel Academy: 2011 prēmiju’ jau trešo gadu pēc kārtas, starp pieciem distributoriem, kas darbojas četros reģionos: Tuvos Austrumos un  Ziemeļāfrikā, Centrālā un  & Austrumeiropā , Krievijā un NVS valstīs, kā arī  Dienvidaustrumeiropā.

 

ASBIS Won ECA: 2011 Distributor of the Year Award

 Lai uzzinātu vairāk par "ECA: 2011 Awards" apmeklē  www.channelacademyawards.com.

Par ASBIS

Grupa ASBIS tika nodibināta 1995.gadā Kiprā un specializējas IT komponentu, bloku un perifēriju iekārtu izplatīšanā 25 valstīs ar 31 noliktavu. Grupas ASBIS darbība aptver Centrālo un Austrumu Eiropu, Baltijas valstīs, Vidējo Austrumu un Ziemeļāfriku.

Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet kompānijas mājas lapā www.asbis.lv

 

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.