Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Inspiron Duo:

Augusts 08, 2011

Inspiron Duo:

jaunas transformēšanas iespējas

 

Jaunas transformēšanas iespējas

 

Dažreiz mums ir vajadzīgas planšetdatora iespējas. Dažreiz ērtāk ir strādāt, izmantojot tastatūru. Jaunais un stilīgais sensorais piezīmjdators Inspiron™ Duo, kas aprīkots ar zibatmiņu tehnoloģiju atbalstu, ļauj darīt gan vienu, gan otru.

  • Novatoriskais dizains, kurā izmantots šarnīru mehānisms, ļauj transformēt datoru un tikai dažu sekunžu laikā pāriet no sensoru režīma uz tastatūras režīmu.
  • Izmantojiet Inspiron Duo Audio Station dokstaciju, lai klausītos mūziku, skatītu fotogrāfijas vai izmantotu par modinātājpulksteni.
  • Lasiet elektroniskās grāmatas, skatieties filmas, spēlējiet spēles augstas izšķirtspējas 10" ekrānā.

Pārdomāts dizains

Pielāgojiet savām vajadzībām: unikālais dizains ar transformācijas šarnīra mehānismu ļauj acumirklī pāriet no sensoru režīma uz tastatūras režīmu.

Visa pasaule pie jūsu kājām: intuitīvais sensoru ekrāns un Duo Stage programnodrošinājums ļauj vienkārši un ātri piekļūt datorā esošajai mūzikai, filmām un fotogrāfijām.

Stilīgs un mobils: novatoriskā dizaina dēļ piezīmjdators Inspiron Duo ir ieguvis stilīgu izskatu – to ir ērti turēt rokās, bet tā nelielie izmēri ļauj to paņemt līdzi, kur vien vēlaties.

Izklaides centrs

Ideāls attēls: izcila attēla kvalitāte augstas izšķirtspējas multisensoru ekrānā ar 10,1" diagonāles izmēru.

Ar aizrautību: jums ir pieejama pārslēgšanās starp digitālā foto rāmja, modinātāja un mūzikas atskaņotāja režīmiem, izmantojot Inspiron Duo Audio Station dokstaciju ar JBL® skaļruņu tehnoloģiju.

Zibatmiņas tehnoloģija: skatieties multimediju videoierakstus tieši tādus, kādi tie bija iecerēti, izmantojot Inspiron Duo piezīmjdatoru ar zibatmiņu tehnoloģijas atbalstu.

 

Darba ražīguma māksla

Jauda, par kādu sapņojāt: izmantojiet vairākuzdevumu režīma iespējas un visas priekšrocības, ko sniedz jaudīgā divkodolu procesora Intel® Atom™ N550 iespaidīgie darba ražīguma rādītāji.

Darba ražīguma paaugstināšana: ātri un viegli tieciet galā ar ikdienas darba uzdevumiem, izmantojot īstu Windows® 7 Home Premium un 2 GB operatīvo atmiņu.

Vienmērīga vadība: displejs un augstas izšķirtspējas paātrinātājs vienmērīgai augstas izšķirtspējas formāta filmu atskaņošanai.

Redziet un dzirdiet visu: esiet aizsniedzams saviem draugiem un radiniekiem, izmantojot 1,3 Mp tīmekļkameru un mikrofonu.

 

 

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.