Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Jaunais Inspiron 15 (N5040) klēpjdators: vairāk paveiktā – vairāk prieka!

Augusts 05, 2011

Jaunais Inspiron 15 (N5040) klēpjdators: vairāk paveiktā – vairāk prieka!

Jūsu budžetam draudzīgais Inspiron 15 izceļas starp citiem, palīdzot viegli paveikt ikdienas darbus un allaž būt tiešsaistē. Šim uzticamajam klēpjdatoram ir stabila veiktspēja, kas jums ļauj ātri un bez pūlēm piekļūt savai iecienītākajai mūzikai, fotoattēliem un videoierakstiem.

 

  • Uzlabota dizaina pievilcība: ja novērtējat stilu, efektivitāti un patiesu vērtību, nu tas viss jums ir vienuviet.

  • Izklaide ģimenei: lai kur jūs būtu – mājās, skolā vai ceļojumā, mūzikas un video ieraksti, fotoattēli un sociālie tīkli būs pa rokai.
  • Pārliecība par stabilu veiktspēju: ir viegli būt priekšgalā, ja līdzās ir uzticami, mobili partneri – ātrdarbīgi Intel® Core™ procesori.

Ņemiet līdzi ikdienas gaitās! Palieciet draugu tuvumā!

Lai kur jūs dotos, vaļas brīžos jūsu iecienītākā mūzika un filmas būs kopā ar jums. Savukārt klēpjdatorā iebūvētais WiFi ļaus pārlūkot e-pastu un sazināties ar ģimeni un draugiem, lai pavēstītu svarīgāko.

Pievienojieties videotērzēšanai: tērzēt no skolas, biroja vai pat pusdienu galda, izmantojot iebūvēto tīmekļa kameru un mikrofonu, ir pavisam vienkārši, ja vien pieejams arī ātrgaitas interneta pieslēgums.

Mūzika un fotoattēli vienmēr pa rokai: ar Dell Stage programmatūru jūsu mūzikas atskaņošanas saraksti, brīvdienu foto albūmi un videoieraksti ir tikai klikšķa attālumā.

Pilna izjūtu gamma: filmu un tiešsaistes videoierakstu skatīšanās un ikdienas spēles, veroties 15,6 collu platekrāna augstas izšķirtspējas displejā (1366 × 768), sniedz lielisku piedzīvojuma izjūtu.

Izskatās elegants? Tas patiesi ir elegants!

Ja jūs novērtējat vienkāršību un efektivitāti reizē, jums patiks Inspiron 15 uzlabotais stils. Tas ir domāts aktīvas un aizņemtas ģimenes ikdienas vajadzībām. Bet tas vēl nav viss – šis dators ir patiešām vērtīga lieta. 

Elegance ir arī vienkāršība

Būdams eleganti vienkāršs – gluds, plūdenām, tīrām līnijām un modernu izskatu – Inspiron 15 spēj krietni atvieglot dzīvi. 

Spēle ar taustiņiem

Kamēr vien būsiet sasaistē ar citiem, jūs varēsiet izbaudīt, cik viegli ir rakstīt ar komfortablo un eleganto pilnizmēra klaviatūru.

Skaistums sīkumos

Lavas melnumā un gluds – tas ļauj atbalstīt visu delnu. 

Efektīvs – tas nozīmē arī skaists

Datora stabilā veiktspēja nodrošinās, lai jūsu ikdienas darbi nekur nepazustu. Ar pilnīgi uzticamo Inspiron 15 rokās jūs tiem varat nodoties pilnībā, un dzīve savā skrējienā nespēs jūs apturēt.

Gāzi līdz grīdai!

Inspiron 15 ar Intel® Core™ i3 procesoru ļaus gluži viegli paveikt ikdienas darbus.

Vairāk izklaides

Izklaides pasaulē ir daudz iespēju. Izmantojiet HDMI pieslēgvietu, lai pievienotos HDTV un skatītos HD filmas uz liela augstas izšķirtspējas ekrāna. 

Iespaidīga krātuve

Superietilpīgais cietais disks spēj uzglabāt milzumdaudz jūsu iecienītāko filmu, videoierakstu, fotoattēlu un vēl daudz ko citu.

Papildinformācija:

http://www.dell.com/us/p/inspiron-15-intel-n5040/pd


 

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.