Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
ASBIS izplata ZyXEL produktus Baltijas valstīs – laimīgās stundas ar ZyXEL

Septembris 09, 2011

ASBIS izplata ZyXEL produktus Baltijas valstīs – laimīgās stundas ar ZyXEL

Preses relīze

ASBIS ar prieku paziņo, ka ir kļuvis par jauno ZyXEL produktu izplatītāju Baltijas valstīs, kas ir vadošais visplašākā spektra platjoslas un tīkla risinājumu ražotājs.

Par biznesa attīstības menedžeri Baltijas reģionā ir kļuvis Slavomír Kaminský. Viņa mērķis ir nostiprināt ZyXEL pozīcijas Baltijā un izveidot lojālas biznesa attiecības ar Baltijas klientiem.

Slavomír: „ASBIS vieta un popularitāte Baltijas valstīs nav apstrīdama un, reizē ar garantētu un ātru preču pieejamību, mums sadarbībā ar ASBIS klientiem ir iespēja īstenot kopīgus pasākumus, apmācību un seminārus. Lai iepazīstinātu ASBIS klientus ar mūsu plašo tīkla produktu klāstu, mēs uzsākam savu iepazīšanās kampaņu ar ZyXEL laimīgajām stundām. Jūs nopērkat ZyXEL produktu, mēs jums uzsaucam aliņu.“

ZyXEL Communications

ZyXEL Communications Corp. ir dibināta 1989. gadā un ir pasaules līmeņa tīkla risinājumu uzņēmums, kas sniedz inovatīvus un uzticamus interneta risinājumus. ZyXEL bija viens no pirmajiem, kas uzsāka modemu ražošanu, un uzņēmums ir spējis mainīties strauji augošajā tīkla industrijā. Šodien ZyXEL ir viens no nedaudzajiem uzņēmumiem pasaulē, kas ir spējīgs piedāvāt visplašākā spektra tīkla risinājumus telekomunikāciju, mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, digitālajiem mājas lietotājiem visplašākajam to pielietojumam. Telekomunikāciju risinājumi ietver centrālo biroju tehniku, klientu telpu iekārtas, vadu un bezvadu tīklu piekļuves ierīces un nesējslēdžus. SMB un uzņēmuma risinājumi ietver vienotu drošības vārteju, LAN slēdžus, WLAN un IP telefoniju. Digitālie mājas risinājumi ietver tīkla savienojuma ierīces un multimediju risinājumus. 

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.