Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 29, 2024
Intel has validated its AI product portfolio for the first Meta Llama 3 8B and ...
Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
AENO maina priekšstatu komfortu un lietotājam ērtu dizainu, laižot tirdzniecībā jaunāko modeli – AENO ekoloģisko viedo LED sildītāju “Premium”

Oktobris 02, 2023

AENO maina priekšstatu komfortu un lietotājam ērtu dizainu, laižot tirdzniecībā jaunāko modeli – AENO ekoloģisko viedo LED sildītāju “Premium”

AENO maina priekšstatu komfortu un lietotājam ērtu dizainu, laižot tirdzniecībā jaunāko modeli – AENO ekoloģisko viedo LED sildītāju “Premium”

A group of screens in a rowDescription automatically generated

 

Vadošā un progresīvā sadzīves tehnikas zīmola AENO viedo apkures iekārtu sērija tiek paplašināta, izziņojot ilgi gaidītā jaunākā modeļa – AENO ekoloģiskā viedā LED sildītāja “Premium” – laišanu tirdzniecībā. AENO sildītāju klāstā, kurā ir arī ekoloģiskais viedais sildītājs “Premium Eco Smart Heater”, kas šogad apbalvots divās konkursa “Red Dot 2023” kategorijās, novatoriskais modelis maina ne tikai priekšstatu par komfortu, bet AENO ekoloģiskajam viedajam LED sildītājam “Premium” ir arī jauns digitāls LED displejs un četras pogas. Jūsu lūgumi ir uzklausīti.

Pašreizējās un lietotāja iestatītās temperatūras ekrāns, VIEDĀ režīma poga, ar kuru var iestatīt nepārtrauktu sildīšanu vai vēlamo telpas temperatūru, efektīvai un ekonomiskai sildīšanai, pogas augstākas un zemākas temperatūras iestatīšanai un, protams, slavenā alumīnija strāvas poga. LED ekrāna spilgtums ir arī regulējams. Iestatiet LED ekrāna un pogu izgaismojuma spilgtumu nakts režīmā netraucētam miegam. Automātiska pogu izgaismojuma un ekrāna izslēgšana ir iespējama no lietotnes (pogas un ekrāns vienmēr ir ieslēgti pēc noklusējuma). 

 

A computer screen with text and imagesDescription automatically generated with medium confidence

 

A close-up of a computer screenDescription automatically generated

AENO ekoloģiskais viedais LED sildītājs “Premium” ir pieejams trijās krāsās – spīdīgi baltā, pērļu melnā un dižciltīgi pelēkā (JAUNUMS), lai jūs varētu izvēlēties interjerā visiederīgāko krāsu.  

 

A poster of a room with a blue chair and a black and white pictureDescription automatically generated

Īpaši plānais rūdīta stikla panelis ar atturīgo dizainu ideāli iederas jebkurā interjerā, kļūstot vai nu par tā galveno elementu, kas piesaista skatienu, vai nemanāmi saplūstot ar interjeru. Lietotājs to var uzstādīt sev visvairāk piemērotajā un interjerā iederīgākajā veidā – uz grīdas vai pie sienas.  

Izvēlieties savu vadības veidu 

Lietotājs pēc vēlēšanās var ātri izvēlēties sev ērtu vēlamo ierīces vadības veidu: attālināti no mobilās lietotnes, ar balss asistentu vai izmantojot digitālo displeju un iestatīšanas pogas.  Ar “Wi-Fi” savienotājiem aprīkotā ierīce ir viegli vadāma no mobilās lietotnes, kurā reāllaikā ir iespējams uzraudzīt enerģijas patēriņu, iestatīt apkures grafiku un regulēt temperatūru. Izveidojiet mājokļa apkures grafiku un ar lietotnes starpniecību jau iepriekš iestatiet komfortablu temperatūru, kamēr strādājat birojā.
  

A diagram of a person sitting in a chairDescription automatically generated

Vadiet ierīci ar balsi, kad esat mājās (izmantojot “Google Home” vai “Amazon Alexa”), vai vienkārši iestatiet vajadzīgo režīmu ar stilīgo un pēc taustes patīkamo pogu, ja pa rokai nav tālruņa. Poga iestatīšanai reāllaikā un digitālais displejs ļauj jūsu tuviniekiem izmantot sildītāju pat tad, kad esat prom un lietotne viņiem nav pieejama. Tas var būt patiešām svarīgi, ja vēlaties parūpēties par vecākajiem ģimenes locekļiem.  Vienalga, vai temperatūra tiek kontrolēta ar balss komandām vai iestatījumi regulēti attālināti no viedtālruņa lietotnes, AENO sildītājs vienmēr ir vadāms, lai kur arī jūs atrastos. 

Pielāgotais un viedais režīms enerģijas taupīšanai 

Viena no īpašajām AENO viedo sildītāju funkcijām ir VIEDAIS režīms, kad ir jāuztur maināma komfortabla temperatūra, neizniekojot elektroenerģiju. Atvadieties no vēsiem rītiem un sveiciniet mājīgo un viesmīlīgo mājokli ikreiz, kad ienākat pa durvīm!  Visi AENO sildītāju modeļi ir efektīvāki par citu tipu sildītājiem un apsildes veidiem – konvekcijas apkuri, gaisa kondicionēšanu, grīdas apsildi vai centrālapkuri.  Sildītājs strauji un efektīvi izmanto visu vairāk nekā 700 W jaudu, lieki netērējot ne siltumu, ne naudu. Ar lietotnes starpniecību paneļa temperatūru iespējams mainīt no 120  C līdz 60  C, izmantojot no 700+ līdz 150+ W jaudu.  

A screenshot of a smart homeDescription automatically generated

Tas ir divreiz efektīvāks nekā parastie sildītāji. Kad telpa ir sasilusi līdz iestatītajai temperatūrai, sildītājs automātiski izslēdzas un neiznieko elektroenerģiju, vienlaikus telpā saglabājot iestatīto temperatūru (VIEDAJĀ režīmā). Vienmēr ir lētāk telpā uzturēt atbilstošo temperatūru. Tā jūs varat ietaupīt gan elektroenerģiju, gan naudu un saglabāt siltumu visu apkures sezonu.  

Drošība un aizsardzība 

AENO galvenā prioritāte ir drošība, un AENO ekoloģiskais viedais LED sildītājs “Premium” nav izņēmums. Iebūvētās drošības funkcijas, piemēram, bloķēšanas funkcija bērnu drošībai, aizsardzība pret pārkaršanu, kā arī apgāšanās un krišanas sensors (nokritis sildītājs izslēdzas, sirēna brīdina par sildītāja krišanu, un uz lietotni tiek nosūtīts paziņojums), jums dod sirdsmieru un ļauj baudīt siltumu bez satraukuma par iespējamiem nelaimes gadījumiem. 

Veselīga apkure jūsu labsajūtai 

AENO sildītāji nesausina gaisu un nesadedzina skābekli telpā, jo tie nav gaisa kondicionētāji. Tas ir īpaši svarīgi jūsu veselībai. Šie sildītāji nepūš gaisu, tādēļ nepaceļas putekšņu un putekļu mākoņi, un tas nozīmē, ka šī ir lieliska ierīce cilvēkiem ar alerģijām. Tā kā klusais AENO ekoloģiskais viedais LED sildītājs “Premium” nerada smaku un nesaceļ putekļus, tas ir īpaši piemērots ģimenēm, kurās ir bērni un mājdzīvnieki.   

A person and person sitting on a couchDescription automatically generated

“AENO vienmēr ir bijusi apņemšanās uzlabot mūsu klientu dzīves apstākļus, piedāvājot novatoriskus mājokļu apkures risinājumus,” stāsta sildītāju biznesa attīstības vadītājs Andrejs Kazenavs. “Laižot tirdzniecībā mūsu ražotos viedos sildītājus, mēs komfortu un ērtības paceļam pilnīgi jaunā līmenī. Uzskatām, ka mūsu klienti ir pelnījuši tikai vislabāko, un lepojamies ar to, ka varam piedāvāt šo izcilo ierīču sēriju. Mūsu sildītāju modeļi ir preču dizaina mākslas darbi, un to apstiprina pirmās paaudzes AENO ekoloģiskajam viedajam sildītājam “Premium” piešķirtās “Red Dot” balvas. Ceram, ka jaunajam modelim būs tikpat lieli panākumi un tas papildinās šo ierīču kategoriju, dodot pircējiem plašākas izvēles iespējas. Mēs sadarbojamies gan ar mazumtirgotājiem, gan arhitektu un interjera dizaina studijām, tādēļ esam gatavi sarunām par iespējamu sadarbību.” 

Latvijā AENO viedie sildītāji sadarbības partneru mazumtirdzniecības vietās un tiešsaistes platformās būs pieejami no oktobra.  

https://www.euronics.lv/meklesana/aeno  

Šis ir īstais laiks pārdošanas uzsākšanai, lai modernizētu mājokļa apkuri un gaidāmajā ziemā tas būtu silts un mājīgs. 

Par AENO un AENO ekoloģisko viedo LED sildītāju “Premium”

Jauno un dinamisko viedās sadzīves tehnikas zīmolu AENO ir izveidojis starptautisks augsti kvalificētu inženieru kolektīvs. AENO speciālisti, rūpējoties par patērētājiem, pastāvīgi cenšas uzlabot un paplašināt preču funkcionalitāti. Lai palielinātu produkcijas vērtību un kvalitāti, kā arī optimizētu piegādes maršrutus mazumtirdzniecības ķēdēm un galalietotājiem, Eiropā, Polijā, ir palaista augstākās klases ekoloģiska viedā sildītāja ražošanas līnija. AENO ierīces veido daļu no dažādu zīmolu sortimenta, ko piedāvā “ASBIS Enterprises PLC” – vadošais IT preču izplatītājs Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas valstīs.

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.