Aprīlis 29, 2024
Intel has validated its AI product portfolio for the first Meta Llama 3 8B and ...
Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...

Jūnijs 26, 2023

“AENO” augstākās klases ekoloģiskajam viedajam sildītājam “Premium Eco Smart Heater” 2023. gadā ir piešķirta “Red Dot” balva kategorijās “Sildīšanas un gaisa kondicionēšanas tehnoloģija” un “Viedierīces”.

“AENO” augstākās klases ekoloģiskajam viedajam sildītājam “Premium Eco Smart Heater” 2023. gadā ir piešķirta “Red Dot” balva kategorijās “Sildīšanas un gaisa kondicionēšanas tehnoloģija” un “Viedierīces”.

Ir publicēts “Red Dot” balvu saņēmēju saraksts nominācijā “Preces dizains 2023”, un “AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs ir iekļauts divās grupās – “Sildīšanas un gaisa kondicionēšanas tehnoloģija” un “Viedierīces” – par izcilu dizainu, augstu kvalitāti un jaunievedumiem mājokļu apkures jomā. Izceļoties ar energoefektivitāti un progresīvām savienojamības funkcijām, “AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs ir paredzēts mājokļa un biroja labiekārtošanai, kā arī dzīvesveida un labsajūtas uzlabošanai. Tas ir veselīgs un pievilcīgs.

Žūrija ir atzinīgi novērtējusi progresīvo sildītāju, kas apvieno energoefektīvu sildīšanu un progresīvas savienojamības funkcijas. Ar “Wi-Fi” savienotāju aprīkotā ierīce ir ērti vadāma ar mobilās lietotnes starpniecību: lietotājam ir iespēja reāllaikā iestatīt apkures grafiku, regulēt temperatūru un uzraudzīt enerģijas patēriņu. “Red Dot” tīmekļvietnes sadaļā Sildīšanas un gaisa kondicionēšanas tehnoloģija ir pieejams vispusīgs ierīces izmantošanas iespēju apraksts un žūrijas viedoklis par ierīci:“AENO augstākās klases ekoloģiskā viedā sildītāja galvenā priekšrocība ir plānais cietinātā stikla korpuss – tikai 11 milimetru. Tā priekšpusē nav ne skrūvju, ne metāla detaļu, tādēļ ierīce izskatās glīta un akurāta. Uz korpusa ir redzama tikai strāvas poga, un pārējās vadības funkcijas ir pieejamas ar lietotnes starpniecību. Sildītājs ir novietojams statnī uz grīdas vai piestiprināms pie sienas. Infrasarkanajiem stariem ir taisnvirziena plūsma, lai sildīšana būtu ātrāka, efektīvāka un ekonomiska. Sildītāji ir pieejami gan melnā, gan baltā krāsā, tāpēc tie iederēsies jebkurā interjerā.” Žūrija ir īpaši izcēlusi ierīces askētisko dizainu: “Ierīce izstaro mieru un praktiskumu, tāpēc izdaiļo jebkuru interjeru.”

Žūrija ir uzteikusi viedās funkcijas un askētisko, vienkāršo dizaina risinājumu, kas piedāvā viedu ierīces vadību no mobilās lietotnes, uz vadības bloka atstājot tikai vienu pogu ieslēgšanai. Sadaļā Viedierīces atrodams pārsteidzošs “AENO” augstākās klases ekoloģiskā viedā sildītāja apskats no žūrijas viedokļa:“AENO augstākās klases ekoloģiskajā viedajā sildītājā ir apvienotas viedas funkcijas,energotaupīga tehnoloģija un minimālistisks izskats. Ierīce ir konstruēta no diviem pavisam plāniem rūdīta stikla paneļiem, starp kuriem atrodas infrasarkano staru sildelements. Viedajam sildītājam ir gan regulējama apsildes paneļa temperatūra un telpas vēlamās temperatūras pielāgošanas funkcija, gan sensors aizsardzībai pret kritieniem un neredzami taimeri. Uz askētiskā melnā vai baltā priekšējā stikla paneļa atrodas tikai izgaismota ieslēgšanas poga, jo visa sistēma un enerģijas patēriņš ir regulējami ar lietotnes starpniecību.” Žūrija īpaši uzsvērusi “viedās funkcijas, lietotājam ērto vadību un absolūti minimālistisko dizainu”.

“Red Dot” dizaina balva tiek izraudzīta pasaulē visprestižākajā konkursā par sasniegumiem dizaina jomā, starptautiskai ekspertu žūrijai izvērtējot tūkstošiem preču pēc tādiem kritērijiem kā novatorisms, funkcionalitāte un estētiskums. Šīs balvas saņemšana pierāda “AENO” tiekšanos pēc izcilības un inovācijām mājas apsildes ierīču jomā.

Uzvarētāji tika pasludināti jau aprīlī, tomēr pēc tradīcijas sadaļa ar ierīču sarakstu un tiešsaistes prezentācijas tiek atjauninātas pirms “Red Dot” svinīgā pasākuma, kas šogad norisinājās 19. jūnijā “Red Dot” muzejā Esenē Vācijā.

Visas godalgotās ierīces interesentiem visā pasaulē tiek izrādītas tiešsaistes izstādē “Red Dot” tīmekļvietnē, kurā izstrādātāji, ražotāji, potenciālie klienti, žurnālisti un pircēji var iepazīties ne tikai ar informāciju par ierīcēm, bet arī žūrijas lēmumiem un apskatīt ierīču attēlus.

“AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs “Premium Eco Smart Heater” “Red Dot” tīmekļvietnē tiešsaistes prezentācijā ir apskatāms no 2023. gada 19. jūnija:

“AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs Latvijā ir nopērkams šeit: Elkor

Par “AENO” un “AENO” augstākās klases ekoloģisko viedo sildītāju

Jauno un dinamisko viedās sadzīves tehnikas zīmolu “AENO” ir izveidojis starptautisks augsti kvalificētu inženieru kolektīvs. “AENO” speciālisti, rūpējoties par patērētājiem, pastāvīgi cenšas uzlabot un paplašināt preču funkcionalitāti. Lai palielinātu produkcijas vērtību un kvalitāti, kā arī optimizētu piegādes maršrutus mazumtirdzniecības ķēdēm un galalietotājiem, Eiropā, Polijā, ir palaista augstākās klases ekoloģiska viedā sildītāja ražošanas līnija. “AENO” ierīces veido daļu no dažādu zīmolu sortimenta, ko piedāvā “ASBIS Enterprises PLC” – vadošais IT preču izplatītājs Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas valstīs.

Viedā sildītāja projekts tika aizsākts 2020. gadā. Pie modeļa radīšanas ir strādājis starptautisks kolektīvs – inženieri no Ukrainas un Polijas. Ierīces ražošana sākās 2022. gada maijā modernā Polijas rūpnīcā. 2022. gada septembrī tika paziņots par ierīces laišanu tirdzniecībā Eiropas valstīs. “AENO” augstākās klases ekoloģiskais viedais sildītājs ir demonstrēts sadzīves elektronikas un tehnikas izstādē-gadatirgū “IFA Berlin” Vācijā 2022. gadā. Šis modelis ir nopērkams 23 valstīs – Vācijā, Šveicē, Lielbritānijā, Čehijas Republikā, Polijā, Baltijas valstīs, Ungārijā, Horvātijā, Rumānijā, Bulgārijā un daudzās citās.

“AENO” misija ir padarīt viedās tehnoloģijas vairāk pieejamas, lai tās uzņemtos parastos ikdienas darbus un atvieglotu mājas soli. Zīmola sortimentā ir gaisa attīrītāji, mitrinātāji, viedie sildītāji, robotputekļsūcēji, rokas putekļsūcēji, tvaika slotas, apģērbu tvaicētāji, tējkannas, elektriskie grili, blenderi, elektriskās cepeškrāsnis, “Sous-Vide”, vakuuma iepakotāji, elektriskās zobu sukas, irigatori u. c. preces.

“AENO” augstākās klases ekoloģisko viedo sildītāju var iegādāties mazumtirdzniecībā, sadzīves tehnikas veikalos un ar “ASBIS” izplatīšanas tīkla starpniecību vairāk nekā 20 valstīs visā Eiropā. “ASBIS” ir vadošais IT un sadzīves elektronikas preču izplatītājs un ražotājs Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas valstīs.

Par “Red Dot” balvām

“Red Dot Award” ir viens no pasaulē lielākajiem dizaina konkursiem, kam tiek iesniegti aptuveni 20 000 pieteikumu gadā trijās nominācijās: “Preces dizains”, “Zīmola un komunikācijas dizains” un “Dizaina koncepcija”. Godpilnā “Red Dot” balva “Preces dizains” vislabākajām precēm tiek piešķirta jau kopš 1995. gada.

2023. gadā pieteiktas un novērtētas piecdesmit vienai konkursa kategorijai atbilstošas preces. Šogad ir pieteiktas preces no 60 valstīm. Preču vērtēšanai ir sapulcināta žūrija 43 cilvēku sastāvā. Šie eksperti nolemj, kuras pieteiktās preces dizains atbilst “Red Dot Award” vai “Red Dot: Best of the Best” (labākais no labākajiem) apbalvojuma kritērijiem, pamatojoties uz četriem laba dizaina principiem un ņemot vērā to sociāli kulturālo nozīmi, konkrēto tehnikas jomu un lietpratību dizaina jomā.