Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Aprīlis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
ASBIS uzņem „Midea” viedzīmolu klāsta gaisa kondicionēšanas un apsildes kategorijā

Maijs 17, 2023

ASBIS uzņem „Midea” viedzīmolu klāsta gaisa kondicionēšanas un apsildes kategorijā

ASBIS uzņem „Midea” viedzīmolu klāsta gaisa kondicionēšanas un apsildes kategorijā

Šajā sadarbībā ASBIS piedāvā jaunu „Midea” modeli — torņveida bezpropellera viedventilatoru un HEPA gaisa attīrītāju ar tālvadību, izmantojot mobilo lietotni. Šī ultramodernā ierīce ar viedfunkcijām vienā elegantā augstākās kvalitātes korpusā ir ideāls papildinājums katrai mājai vai birojam.

Torņveida bezpropellera viedventilatoru un HEPA gaisa attīrītāju ar tālvadību, kā arī vairākus citus „Midea” ventilatorus var iegādāties ASBISc izplatīšanas tīklā Rumānijā, Bulgārijā, Lietuvā, Igaunijā, Latvijā, Horvātijā, Ungārijā, Slovākijā un Slovēnijā.

Eksperts un lielākais IT un plaša patēriņa elektronikas izplatītājs Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā „ASBISc Enterprises Plc” informēja, ka uzņēmuma viedzīmolu klāstam ir pievienojies ievērojamais intelektiskās sadzīves tehnikas ražotājs „Midea”. Uzņēmumi ir parakstījuši izplatīšanas līgumu par preču piedāvājuma paplašināšanu, izvietošanu dažādās valstīs un klientu apgādi ar inovatīvām augstas kvalitātes ierīcēm un jaunākajām sadzīves viedtehnoloģijām.

„Midea” ir sadzīves viedtehnikas, tostarp gaisa kondicionētāju, ledusskapju, veļas mazgājamo mašīnu un citu ierīču, ražošanas līderis pasaulē. Zīmols ir pazīstams ar tā progresīvajām tehnoloģijām un augsto kvalitāti, kas to padara par ideālu izvēli ASBIS preču klāstam.

„Mēs ar prieku piedāvājam zīmolu „Midea” juridiskām personām, mazumpircējiem un galalietotājiem. Pirmais jaunums, ko piedāvājam, ir inovatīva ierīce, kas apvieno 3 galvenās funkcijas: viedtālvadību, torņveida bezpropellera ventilatoru un gaisa attīrīšanu. „Midea” torņveida bezpropellera viedventilators un HEPA gaisa attīrītājs ar tālvadību ir lielisks risinājums drīzajā vasarā lietošanai mājās un birojā, kā arī B2B klientiem: viesnīcām, kafejnīcām, restorāniem un skaistumkopšanas saloniem. Mēs strādājam ar tiešsaistes un bezsaistes tirdzniecības vietām, amatnieku veikaliem un B2B segmentā. ASBIS ir vienmēr gatavs jauniem preču klāsta izplatīšanas piedāvājumiem,” sacīja ASBIS gaisa kondicionēšanas un apsildes preču kategorijas uzņēmējdarbības attīstības vadītājs Andrejs Kazenavs.

Ar ārkārtīgi klusajiem ātrumiem „Midea” bezpropellera viedventilators nodrošina maksimālu komfortu un mieru! Maksimālais gaisa ātrums ir jūtams līdz 10 metru attālumā. Šis ventilators ir ideāli piemērots lietošanai lielā telpā. Gaisa plūsmu var mainīt ar oscilācijas funkciju. Tāpat lietotāji var iestatīt, lai oscilācijas funkcija būtu nemainīga vai pagrieztos par 60 grādiem. 

Bezpropellera konstrukcija ir ne vien vizuāli pievilcīga, bet arī drošāka un vieglāk tīrāma. Turklāt ierīces kompaktie izmēri ļauj to viegli pārvietot un uzglabāt. Šī ierīce ir lieliski piemērota ikvienam, kurš vēlas uzlabot gaisa kvalitāti mājās vai birojā, lai uzturētos vēsā un komfortablā vidē.

Izmantojot plazmas jonu tehnoloģiju un HEPA filtrus, kas atbilst stingriem sertifikācijas standartiem, „Midea” bezpropellera viedventilators arī attīra gaisu, ko jūs un jūsu ģimene elpojat. Uzlabota tehnoloģija nodrošina spēcīgu gaisa plūsmu un efektīvu gaisa attīrīšanu, noņemot putekļus, ziedputekšņus, dūmus un tamlīdzīgus piesārņotājus. 

Iebūvētie viedsensori precīzi nosaka vides temperatūru un automātiski nodrošina nepieciešamo vēju, izmantojot tehnoloģiju „SensiCool”. Ieprogrammētais miega režīms automātiski aptumšo displeju un nodrošina 3 selektīvus vēja režīmus ar viszemāko trokšņa līmeni 38 dB.

Tālvadība, izmantojot mobilo lietotni, ļauj lietotājiem regulēt ventilatora ātrumu un gaisa attīrīšanas līmeni, lai kur viņi atrastos, savukārt iebūvētais taimeris un miega režīms nodrošina ērtu un energoefektīvu darbību. Viedtālvadība ar mobilo lietotni ļauj lietotājiem parūpēties par ģimenes un tuvinieku mikroklimatu un gaisa kvalitāti telpās, kad pašu lietotāju nav klāt. Viedvadību var izmantot ar Wi-Fi vai „Amazon Alexa” balss vadības starpniecību.

ASBIS labprāt turpinās sadarbību ar „Midea”, lai turpmāk piedāvātu klientiem vairāk interesantu preču.

Par ASBIS 


ASBIS grupa ir lielākā informācijas un sakaru tehnoloģiju, lietu interneta, robotikas preču, risinājumu un pakalpojumu pievienotās vērtības izplatītāja, izstrādātāja un piegādātāja Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas tirgos. Grupas galvenais birojs atrodas Kiprā, tai ir biroji 40 valstīs, tajā strādā vairāk nekā 2500 speciālistu un tā apkalpo 20 tūkstošus B2B klientu 56 valstīs visā pasaulē. ASBIS izplatīšanas tīkls ir izvērsts visā Centrāleiropā un Austrumeiropā, bijušajā PSRS, Persijas līča valstīs, Kaukāzā un Āfrikā un tiek papildināts, izmantojot četrus galvenos izplatīšanas centrus, kas atrodas Čehijā, Sakartvelā, Dienvidāfrikā un Apvienotajos Arābu Emirātos. ASBIS zīmolu klāsta precēm ir piešķirtas prestižās balvas „Red Dot: Product Design”. Šādu atzinību saņēmušo vidū ir AENO sildītājs „Premium Eco Smart Heater” un „Prestigio” tastatūra „Touchpad Click&Touch Keyboard”. 

Par „Midea”

„Midea” specializācija ir gaisa attīrīšana, atdzesēšana, veļas mazgāšana, lielas ēdiena gatavošanas iekārtas, lielas un mazas virtuves iekārtas, ūdens iekārtas, grīdu kopšana un apgaismojums. „Midea” preces ietekmē miljoniem ļaužu un ģimeņu, kas izmanto gaisa attīrīšanu, dzesēšanu, veļas mazgāšanu, mazas un lielas virtuves iekārtas, ūdens iekārtas, grīdu kopšanu un apgaismojumu. „Midea” saprot, ka mājas ir īpaša vieta un tur pavadītais laiks ir nenovērtējams. Katru gadu „Midea” saņem vairāk nekā 40 dizaina balvu dažādās vispasaules dizaina izstādēs, piemēram, „Red Dot”, iF un „Good Design Award”! „Midea” ir 21 ražotne un 260 loģistikas centri visā pasaulē. Uzņēmums darbojas vairāk nekā 200 valstīs un reģionos, un tā gada ieņēmumi pasaulē sasniedz 53,26 miljardus USD.

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.